Напишу одразу про два ))) Він чарівний у своїй безбашеності і з тим не закриваючимсь ротом колись мама мене питала, чи можу я хоч хвилинку помовчати - треба їй порадити подивитися Детпула. Може вона мене ще більше полюбить, бо я не стільки говорю
Хоч фільми і зовсім «не формат» до усіх жанрів, але вони безперечно про любов. І вона така справжня, не вилизана жанром романтичної комедії. А така життєва! Пара зі своїми шуточками, словечками, зі своїми безбашеними ідеями і порівняннями, які навіть після смерті лише їхні. І та пристрасть! Ох вони дуже гарно зіграли пристрасть. І нехай у першому фільмі Вейд намагався піти через хворобу - то теж життєва реакція - бігти, коли тобі страшно.
Фільм про пошук сім‘і. У першому фільмі це прийняття себе і прийняття того, що Ванесса таки його сім‘я. У другому це взагалі червона нитка фільму - пошук сім‘і після втрати сім‘і.
Камео чудові. Коли я перший раз дивилася другу частину, я не вірила, що Бред Піт, то справді він Мет Дейман взагалі ппц! Тільки після прочитання зрозуміла де він там це ж треба захотіти монолог про туалетний папір. Бліііін
Колос. О боги, ну рашн акцент то добре, пережити можна. До того ж він наче і в коміксах такий. Але чого він такий хммм, не те що б тупий, але якийсь тормознутий. Ну якого? він же прикольний персонаж, навіщо його так стібати?
Таксист - то моя любов той випадок, коли не потрібні супер сили, щоб бути супер персонажем
Ванесса чарівна. Мені подобається ця акторка. Вона завжди грає не дуже хороших, але завжди так добре! Тут вона звичайна жінка. Маю на увазі не погана, не хороша - пересічна. Але ж для Вейда вона все.
Доміно. «Цього персонажа вигадав той, хто не вміє малювати ноги?» ну чувак, тебе теж класна здібність! Хочу таку!
Танос, тобто той чувак, котрий у часі мандрував - ну ти і дивний! Але крутий! Так і не зрозуміла чого він не повернувся
Так не з першого разу мені зайшли ці фільми. Але реально стали одними з улюблених. Фільми на той випадок, коли треба поржати.
головне питання - коли Детпула розрізає навпіл, чи не має вийти в результаті два Детпула?
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, який в тебе розкішний відгук вийшов Мені справді приємно, що дехто за оцим всім содомом розгледів справжні почуття, справжню дружбу і любов, і що хоч Дед і казав в першому фільмі, що він Супер, але не Герой, у другому він все ж таки демонструє, що він Супергерой і нікуди від цього не дітися.
Люди-ікс: Апокаліпсис зворушлива історія про те, як Ерік спочатку стає люблячим батьком та зразковим сім'янином, а потім знову ледь не вбиває весь світ в компанії із знатним покидьком Апокаліпсисом із зламаним его, історія про те, що все можна змінити, поки ти живий, що можна обрати не тих людей, але зробити висновки і повернутися знову. Життя завжди триває: життя не закінчується на помилках, життя триває, коли гинуть близкі і рідні люди, життя триває навіть, коли не пам'ятаєш хто є і ким ти був, життя триває, навіть коли тебе замурували на довгі тисячі років ... Цей фільм - ода життю у всіх його проявах!
Nochenyka писал(а):
Specially for Mashali
ой дякую музичний супровід у другому фільмі просто приголомшливий
Дедпул 2 Ще один погляд на любов і сім'ю. Фільм демонструє, що зовсім не обов'язково бути правильним, красивим, улюбленцем всіх оточуючих, щоб бути засливим і мати сім'ю. А сім'я - це не завжди дві люблячих людини, варіантів може бути значно більше, і чим більше сім'я, тим веселіше бо як відомо "разом і батька легше бити" підбор команди X-force - це просто бомба: від ідеї, де знайти таких розумничків, до кінцевої організації висадки десанту
постійні відсилки до різних фільмів різних епох (Термінатора, основного інстинкту, маппетшоу, бонду тощо) дозволяють тренувати логіку, підіймання пластів Марвел-історії - тренують пам'ять, а жарти щодо Green Lantern дозволяють відчути, що навіть супергероям є про що згадувати з іронічною посмішкою "молодо/зелено"
Лоґан: Росомаха (2017) Очень грустный фильм. С первых кадров фильма мне было очень неприятно смотреть на постаревших Логана и Профессора. Этот пофигизм Логана, граничащий с трусостью, короче неприятно, больно и обидно, что все так было хорошо и потом такой результат... но после появления Лоры в фильме во мне проснулась надежда, что все-таки хоть что-то в Росомахе осталось с молодых лет и слава Богу так и случилось. Очень сильная история, в конце рыдала. Фильм однозначно очень понравился и надеюсь на продолжение и новых мутантиков
Nochenyka, я сьогодні під роботу продивилася і дорослу, і дитячу версію в дитячій мало крові і багато підказок) Плюс залишилося відчуття, що в кінотеатрі нам трохи порізали дорослу версію