Чесно кажучи, після перегляду трейлерів я була скептично налаштована проти цієї невідомої тітки. Але малий сказав тільки в кіно дивимось і якомога скоріше, тож ми пішли і я пропала)))) Вона така класна! Зовсім не така як всі інші герої й героїні. Вона людяна, вона щира, вона вміє програвати та вміє вставати після невдачі з посмішкою. Вона авантюрна і смілива. Блін! Вона класна, хоча такий тип зовнішності мені теж не дуже подобається. Сама історія теж захоплива, хоча і класична — друзі виявились не зовсім друзями, вороги не ворогами, а ідеали набором сумнівних тверджень. Гуся прекрасна! Прекрасний? Хай там як, а котик додав шикарний штрих у фільму і гумору теж. Взагалі, фільм досить веселий і цікавий, мене не відпускало на протязі всього сеансу. І Ф'юрі молодий І з оком! Правда, не надовго. Як ми й думали, після завершення фільму половина залу відразу вийшла, ще половина чекала сцени після титрів, однак до другої дочекались не всі. Менше чверті залу. Малий сказав, що дурні. Я поспішила переконати, що люди просто не знають про такі чудові епізоди після фільму.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
ти мене так не лякай, я прочитала і ледве під трамвай не ступила
-- 10 мар 2019 17:32 --
Кира, не знаю, у нас всі сиділи, 100% залу сиділи і чекали обидві сцени. Ха-ха-ха. Справжні фани. В день прем"єри на першому сеансі о 10 раку. Я бачу, в Керол вже багато прихильників. Вона неймовірна!
Nochenyka, ну реально ж сама здивована. Може наші з рос переклали? Бо зазвичай на російській якась лабуда в назві на інгліші «into the Spider-Verse» - взагалі круто враховуючи, що там в середині
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Любі мої дівчата, вітаю вас із закінченням ІІ сезону нашого Супергеройського марафону! Всім дякую за компанію, всіх обіймаю та подумки здійснюю акколаду в почесні члени Xavier's School for Gifted Youngsters. Нас мало, але ми в матросках! Сподіваюсь, ви добре провели час. Для мене особисто II сезон став справжнім одкровенням – я, мабуть, вперше усвідомила деякі моменти Х-фільмів, безперечно завдяки вам і нашим обговоренням, і тепер вся ця божевільня трохи менше діє мені на нерви! З нетерпінням чекаю на новий Х-фільм, щоб все стало як раніше.
Несподівано для себе самої - я вирішила нагородити найактивнішу учасницю цього сезону (на мою думку) - Тетяночко Летучая_Мышь, це ти! Спасибі тобі за твої роздуми, за жарти, за відгуки українською , і в цілому, за твій інтерес до теми. А ще за дуже важливі для мене слова, які були написані в моєму новорічному привітанні (якщо ти забула які, я тобі нагадаю ). У мене є для тебе тематичний подарунок, але я поки не знаю, як тобі його краще віддати, якщо ти розумієш про що я. Пиши мені.
Увага! Відтепер тема знаходитиметься у підрозділі Кіно. Я і далі буду її модерувати, додавати новини, але більше ніяких графіків і обов’язкових відгуків! Обмеження в темі лише одне – ніякого DC! Ваша Marvel-залежна Яна. Bye-bye.
Вау мені здається я не достойна я так і не подивилася Електру і Логана. Останнього не можу себе заставити, бо в моїй голові всі живі і щасливі після повернення Логана з минулого але із задоволенням буду дивитися нових мутантів, бо то Інга історія, що може закінчитися щасливо.
Я рада, що залишається тема бо у нас крута весна буде
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Насправді, хотіла ти цього чи ні , але ти була моєю підтримкою увесь цей час. В жодному разі не применшую заслуг інших дівчат - ви всі мене дуже надихали і ваші відгуки прекрасні, від Машиних у мене постійно клубок у горлі стояв. Ха-ха. Але кожен раз, коли мені здавалося, що в темі начебто хтось здох, так вона була тиха і безлюдна, як світ сонця з'являлася Таня і ми з нею обговорювали якусь дурню... І я дуже їй за це вдячна.
Лиляся, ні, не буде Активність в темі, порівняно з першим сезоном, спала вдвічі. І це не мої враження, а цифри (по сторінках). Я занадто багато часу приділяю оцьому всьому, щоб робити це для себе.