Трохи забарилася, але всеодно хочу написати кілька слів по цьому фільму. По-перше, я подивилась і оригінал, і дитячу версію підряд. Ледве мізки вціліли. По-друге, за рекомендацією Маші, я дивилась оригінальну версію англійською. І так, я нарешті зрозуміла в чому прикол Колосса. Це ж просто... Найбільше йому вдається літера "р", дуже виразна. Там, де не треба. І, відразу скажу, дитяча версія зі своїми приколами, але мені більше подобається перший варіант. Я кровожерлива, мабуть.
Фільм можна описати одненьким діалогом:
- Я любив її, як океан любить воду... - Океан і є вода. - Ну, вода не вода, а я її кохав...
Кохання - це не завжди саме те, що у інших... В житті нам дуже часто бракує чутливості... або навіть якоїсь соціальної інтуїції, щоб збагнути це. Бо тільки у нас "нормально", а у інших не кохання, так не буває... Я люблю цю історію, бо вона як лінза, що заломлює світло на межі двох середовищ. І це один з найпрекрасніших романів у кіно... В моменті, де Ванесса стрибає на нього, в кінці... з мого обличчя не сходить посмішка. Як добре, що вона жива. Але в фільмі пролунали дуже сильні і, я вважаю, правдиві слова: ніхто не живе насправді, поки трохи не помре... Впевнена, кожен зрозумів їх по-своєму і пригадав щось своє... Я пригадала також.
Жарти, як завжди, не бий лежачого. "Ану руки на коліна і встати за голову". Як, як йому це вдається? Молоти таку маячню і бути смішним. Уявляю, якби їх було три, щоб то було. І мій комплімент Доміно. Вона розкішна.
Вона дiйсно кльова Боже, как дождаться Мы посмотрели в выходные КМ, я получила море удовольствия.
Она в трейлере такая каменная казалась, а в фильме такая милая, улыбка у нее чудная. От Фьюри молодого я в восторге. Очень они органично работали вместе. Очень понравилась неожиданная развязка. Когда друзья на самом деле не друзья, а враги - не враги. Хотелось бы чуть больше информации о детстве и юности главной героини. Почему она стала такой, почему выбрала авиацию. Какие у нее были отношения с родителями и почему..Хотелось бы становления характера. Но во всем остальном фильм просто отличный. И послетитровые сцены тоже
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Ура ему сбрили бороду!!! Щастя но у него что-то с глазами, что-то будто между бровей вшили. На последних кадрах от музыки аж мурашки по коже. И весь трейлер пронизан такой грустью и печалью, что ппц. Если это будет полный конец я так не хочу. крутяк, какие же они все крутяки