Лиляся, До речі, трейлер (як мені здалося) дуже і дуже натякає на те, що всі оті обставини - смерть Одіна, Пеггі, бла-бла... можуть змінитися. Мені здається, на нас чекає грандіозний шухер
Лиляся, До речі, трейлер (як мені здалося) дуже і дуже натякає на те, що всі оті обставини - смерть Одіна, Пеггі, бла-бла... можуть змінитися. Мені здається, на нас чекає грандіозний шухер
Ну вони відкритим текстом кажуть «можна все змінити» сподіваюся нас не чекає прикол як з Хменами
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Лиляся, ну я думаю, що Месників більше і не буде. Закрутять якусь нову історію, з більш-менш новими персами - Павук, Стренж, Капітан Марвел... А стара гвардія піде на пенсію.
Але я хочу, щоб Кеп жив... за всяку ціну. За всяку ціну!
я чет думаю... что ввиду своей человечности и жертвенности... в этом фильме он отдаст свою жизнь чтобы спасти другую, другого мстителя например... понятно все притрусят красивой петрушкой типа любовь, дружба, планета... но я так думаю
Последний раз редактировалось Лиляся 14 мар 2019 23:13, всего редактировалось 1 раз.
Подивилась тільки що оригінальний трейлер. У мене просто істерика. Просто. Істерика. Від російських перекладачей. "I like this one" перекласти "Годится, берем!" Я мовчу за оті фразочки про прах (коли просто died) і так далі. Фантазери, блін. Знову кров ллється і ллється. Мій внутрішній перекладач негодує.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Лиляся, та ну це зрозуміло. Навіть знаю чию. Скоріш за все ЗЛ, бо у них сварка. І буде дуже красиво і по-кепівськи.