Я тут вспомнила, что у меня с прошлого сезона есть долг - Человек-муравей и Оса. Можно как-то скрасить ожидание Мстителей. Давайте поиграем в игру Свои предположения, что будет в последних Мстюнах
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Подорожі у часі будуть стопудняк, бо на зйомках були помічені Локі, Ртуть, Пеггі... Коротше, всі почивші. Версію з мультівсесвітом відкидаю поки, думаю фани поки не готові. Вони звикли до лінейності сюжету.
Nochenyka, так якщо все віти, наприклад, йдуть не паралельно у часі, то перестрибнувши в один всесвіт, який відстає, з нього назад в наш - і хоп - ти у минулому і виправляєш що тобі треба. Зато без «машини часу» От тільки ж не можна знаходитися в одному часі поряд із собою. Вони що 12 обізьян не дивилися? Там Брюса Уліса попереджали
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, я думала, що ці всесвіти розглядаються в контексті збирання другої перчатки , а не виправляти події. Коротше, надто важко, імхо, для не підготовлених. Думаю, вони будуть подорожувати в одному всесвіті, але цікаво, як швидко Танос їх накриє бо це буде помітно у будь-якому випадку.
Nochenyka, так може Танос до того часу буде так горю вати за Гоморою, що пошле всю цю ахінею з чисткою і клацне назад ну типу ті боролися, боролися, але все вирішив знову клац
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Я вот думаю, что Старк и Кєп покинут нас после этого фильма, так что обоих ждет героическая смерть (надеюсь не совместная))) Еще мне кажется, что ключевыми фигурами в возвращении на круги своя будут Старк, Муравей и Марвел. Ну а Кэп, скорей всего погибнет всех спасая, ну или спасая только Старка
Minutka, я теж давно кажу, що Кеп помре, рятуючи Старка. У них сварка і це було б епічно. Фани б обридалися. Хаха. А Старку ніби дитину обіцяли, були плітки. Буде жорстоким його вбити теж. Може він піде на пенсію все ж таки. І назве дитину Стівом. Мі-мі-мі, блін.
Коротше, я б списала всіх першачків, Халка, Вдову, Клінта, Тора... Імхо, вони вже себе ізжили. Добра я.
Nochenyka, ну вот про Клинта и Вдову не соглашусь. Они всегда были на вторых ролях, и не во всех фильмах. По сольнику им одному, а потом можно и в утиль)) А Тор да, пусть вместе с Кэпом летит спасать Старка, и все вместе там погибнут. Какая нелепая смерть. Вот это было бы эпично))) А Муравей и Марвел всех спасут