Летучая_Мышь, і що? Не купила? Лайфхак як купити класні квитки, якщо провтикав продаж на прем'єру і все розгребли: десь за тиждень (треба слідкувати) більшість кінотеатрів запускає передпоказ, тобто можна побачити фільм раніше за всіх навіть, подвійний джекпот. Я так ходила на Пантеру і Мураху.
До речі, вчора передивилась останній трейлер (з довбаною роботою та схудненням нічого не встигаю). І серце мені підказує, що ми рано зраділи... Тобто якщо дивитись трейлер просто так, не знаючи нічого про студію Марвел, то він класний. А якщо знаючи... Ну не стали б вони стільки спойлерів пхати, зуб даю... Імхо, там багато фейків, наприклад, сцена примирення з минулого може бути. І так далі.
Кира, Ти головне оцей тиждень інтернет не вмикай - зловиш спойлер. Я якщо передпоказ не зловлю, то на два дні вимикаю тупо все - не шукайте Не хочу нічиїх відгуків, емоцій і чого завгодно... Як казав Маленький принц - треба соблюдати обряди... Я готую своє серце на прем"єру, не хочу ніякої інфи ДО того...
Летучая_Мышь, Ти на 6 купила?)) У мене на 8 вечора 25ого. Але хочу схопити на 24те. Буду пильнувати. В моєму кінотеатрі 90% квитків купили за перші 15 хвилин. Додаток висів, сайт висів... Тут таке було. Але це найкрутіший IMAX Києва, тому ніби і зрозуміло... А може якісь спекулянти. Чула, що в Америці спекулянти продають квитки на круті місця в день прем'єри за 9 тисяч баксів
Мы собирались 27 с друзьями в Днепр. Но они решили на эти выходные уехать в Харьков и поездку на Мстителей перенести на неделю. Я так долго ждать не могу. Возьму себе билет в Запорожье на 25, а потом еще и в Днепр поеду
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!