Летучая_Мышь, я прораховувала такий варіант, але поки я з роботи в Ірпінь, поки назад в Лавіну, там три години і назад хз чим + вже можливо сплячого красеня на собі тягнути, не готова я Був варіант, що мене заради прем'єри відпустять раніше, але наступного дня на поїзд і теж раніше йти, тож мого нахабства не вистачить настільки
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, я пильнуватиму, щоб всі писали під спойлерами А от в інстаграмі я минулого року зловила спойлер (хтось там голосив за Локі, дуже приємно ), тому туди навіть ніс не буду сувати.
І в інсту не ходити) Так і запишемо) Думаю ФБ буде ще другим туром виборів зайнятий, хоча може і звідти прилетіти. Бачила у декількох друзів пости з питаннями что чекає на прем'єру.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Найкраще малому - він ніде спойлерів не зловить
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
йой, я також не заглядатиму сюди до неділі дівчата, Ви б бачили як я квитки купляла: графік роботи чоловіка + графік усіх додаткових занять сина і виходячи з цього швиденько нишпорила де ще залишились вільні місця на ПОТРІБНІ ряди
Nochenyka, ну не знаю, я из тех людей, которые читают книгу в таком порядке: начало, конец потом середина) То есть, если мне фильм/книга/рассказ интересен, то знание чем все закончится не отбивает желание смотреть/читать/слушать каким же образом все случилось.