Летучая_Мышь, звісно, у них як мінімум на один фільм контракт з Холландом. А в інших джерелах пишуть 2. Том про це сказав і інтерв'ю також. Було б дивно вбивати курку, яка несе золоті яйця. Інша справа, що тепер все самі, без реклами і мерчу Дісней.
Давайте, якщо хоча б 5теро учасників набереться - проведу. Якщо ні - до побачення! У мене зараз часу так собі, тому без зворотнього зв'язку не хочу навіть і починати.
Я конечно извиняюсь, но это выходит, я по 2,5 часа в пустой экран смотрю и мне нравится?
От подивлюсь і можливо зміню думку, але зараз маю право думати як хочу І пишу тільки за себе. Про порожній екран я не писала. Все інше справа особистих вподобань. Багато хто взагалі дивиться Капітаншу і Кріпосну і їм подобається
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
не знаю кто это, но, раз не видела, значит отвратительно. пишу за себя
Nochenyka, думаю, из этого списка, невозможно смотреть Гонщика, первого Карателя, второго (что-то его не увидела в списке ) и третьего Блейда. а так, очень даже не плохой должен выйти сезон. тем более там есть Франко уточню, что второго Карателя и Лешего начала, но не закончила