Не бачила всі, а не зовсім не знаю про що мова Окрім моїх смаків більше немає про що говорити? Я писала за себе. З того, що я бачила, я не в захваті. Дитина хоче подивитися і скласти свою думку, має право. Точно як і я маю право писати про себе і свої враження. Ще раз - можливо після перегляду усіх фільмів, я дещо зміню думку, але сумніваюсь, що стану фанатом
Між "отвратительно" і немає чого дивитися велика різниця. Правда ж? Люблю форум, що не напиши, завжди є кому засудити
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
я не осуждаю, я балдею от права не владея информацией высказывать негативное мнение
Кира писал(а):
Між "отвратительно" і немає чого дивитися велика різниця.
есть. огромная. когда человек в полном объеме знает о чем говорит и мнение изменится может, особенно, когда ребенок хочет посмотреть ДС, нужно что-то делать - бегом смотреть Марвел Nochenyka, конечно, проси
Темный феникс - просто восторг. Очень классный фильм. Конечно, Марвел, решил убить всех моих любимчиков Но фильм шикарный - прямо до мурашек. Джейн такая нежная, хрупкая, ранимая и одновременно столько мощи и силы в ней. Фильм оставил приятный след на душе)
Студії Sony та Disney заявили, що Marvel Studios випустить третій фільм про Людину-Павука в рамках кіновсесвіту Marvel. Головну роль, як і раніше виконає Том Голланд. https://hromadske.ua/posts/sony-i-disne ... l?tg-group
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко