А тим часом... я вже подивилась першу серію і от що.
Шибайголова. 1 серія
Поки що я у захваті. У щенячому. Досить динамічний сюжет, вже знайома нам (хто дивився Шибайголова повнометражний фільм) ідея - сліпого правосуддя, забавний друг головного героя і, звичайно, сам герой... На початку серії я трохи нарікала, що він не досить сексуальний для своєї ролі... Але ця остання бійка під дощем... Приголомшливий. Я вже якось писала, що мала досвід тривалого перебування в темряві (за власним бажанням ). То була така практика, дуже чуттєва. Не так давно мала також досвід віпассани в темряві, це взагалі новий рівень для мене. Тому тематика фільму мені дуже приваблива... Дуже і дуже хочеться і самій колись навчитись - так відчувати і чути, не поверхнево... Мабуть ще якось спробую... Іра, ти чула, в Києві є такий Дарк Сайд, там треба їсти навпомацьки. Погнали далі
То не бар, то ресторан, був... вже нема його. Шкода. Давно за нього читала десь, ще у Запоріжжі... і не встигла. Ну можна і вдома зробити. Ніхто не хоче зі мною протестувати органи відчуттів? Завтра повечеряю навпомацьки. Головне, щоб чоловік не прийшов додому, а я під холодильником
Пока ничего не могу сказать,просто смотрибельно Такой себе детективчик "скандалы,интриги, расследования",чем-то комиссара Рекс напомнил Собрали всех кого можно,русских,китайцев,японцев,негров афроамериканцев Хочется больше мистики, фантастики в этом всём.Если я не ошибаюсь,то в фильме незрячесть больше походила на сверхспособность,но тут больше акцент на просто развитый слух... Посмотрим как будут развиваться события дальше.
Nochenyka- писал(а):
На початку серії я трохи нарікала, що він не досить сексуальний для своєї ролі... Але ця остання бійка під дощем...
Теж спочатку не дуже сподобався актор,але так,та бійка під дощем...
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Я правильно понимаю,что после первого сезона Сорвиголова мы будем смотреть что-то другое?Я нашла в инете хронологию сериалов
Вторая серия мне зашла намного интереснее.Не было уже этого дешевого детектива,хотя,кто знает,может он ещё вернётся После первой серии я подумала,что в таком темпе и будет всё-они что-то расследуют, паралельно Мэтт кого-то спасает...появление Розарио Доусон меня воодушевило Эта черная повязка, конечно,меня немного смущает,жду нормальный костюм Сорвиголовы
Мені друга так "зайшла", особливо як він чувака з даху скинув. Реально відірватися не могла і, до речі, мені його чорна повязка сподобалась. Краще б вона була, а не червоні ріжки. А третя, так, щось взагалі сумненька... Це таким був серіал про Агента Картер. Ніби цікаво, але не дуже супергеройсько якось. І забагато трешу. Ну там... вбити кулею для боулінгу... Нуар якийсь, коротше, не надто в стилі Марвел, якщо орієнтуватися на КВМ. Ну подивимось далі...
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Кира, до речі, там стільки моментиків кривавих, ти впевнена, що Владу треба це дивитись?