Minutka, тобі треба терміново ще подивитися фільмів Якщо жоден Кріс тобі не затьмарив собою Роберта.
Та кто вообще может затмить Роберта с его харизмой Но из троих Крисов в этой серии фильмов я выбираю Пратта, он самый ироничный и самый такой "- Будем делать что-то хорошее? Будем делать что-то плохое? Или как получится? - Тебе решать.. - Значит как получится"
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Я тут из отстающих, вчера Железный Человек 2, сегодня Тор. Железный человек 2 как-то пошленько, перебор в сторону богатства и вседозволенности. Из-за этого теряется тот самый дух могущества, все скатывается к простому пацанячему сопернечеству, это если про саму суть и отображение сюжета. Снято конечно отлично и Иван очень колоритный. Тор мне пока из всех Марвелов больше всех понравился. Хэмсворт мой типаж и вместе с Портман они создают шикарную атмосферу. Сам жанр мифических героев (а не просто супер-героев) мне ближе по духу, когда есть легенда и подтекст. Плюс интересное пересечение миров, хотя я бы сделала пересечение времен, но так тоже хорошо.
-- 15 окт 2018 18:41 --
О! Капитана Америку мне можно засчитать из КК.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Рябинка, так, я навіть Доктора Стренжа з минулих сезонів вже зарахувала))
Отже, мої улюблені МЕСНИКИ.
Була ідея, назва – программа месників. ЇЇ сенс зібрати разом групу видатних людей. Чи не стане з них щось більше. Чи зможуть вони діяти разом коли буде треба, вести битви, де ми не здатні.
Перші Месники - це моя особлива любов, бо... вони перші.)) Я з великим задоволенням спостерігаю за тим, як вони вчать один одного, як впливають один на одного, змінюють один одного, виховують один одного... Альона писала, що їй було не приємно спостерігати за сварками Стіва та Тоні, а мені навпаки. Милі посваряться - ще краще помиряться. Гадаю, задумкою сценаристів і було - показати наскільки різні вони самі по собі, і як вони починають взаємодіяти. В фінальній битві з читаурі вже немає підколів, образ чи применшення заслуг... Є один організм, в якому один допомогає іншому, один страхує іншого... і поєднуються сили. А ще кожен нарешті отримує свою роль і не біситься. Хтось командує, хтось відволікає, хтось діє. Так, в отаких загальних фільмах зовсім нема часу на особистості, на те, щоб розкрити чиїсь думки або чиюсь сутність. Але вони насичені екшеном і потужністю, а ще дружбою. Тож люблюнеможу!
І кілька слів по персонажам, все ж таки. Не можу не сказати.
Наташа в фільмі руда і це найкращий її образ, на мою думку. Люблю сцену з допитом і те, як вона розкидала отих биків, не поклавши слухавки. Дивилась Месників і в оригіналі, тож реготала до сліз над російською Скарлет та інших.
Халк він же Беннер. Я до речі в клубі любителів Руффало, вважаю його Халк найзворушливіший... ) Боже, оті очі, за секунду по перетворення, коли він дивиться на Наташу... Думаю, саме тоді між ними щось промайнуло. Він ніби розкрив свій біль. А вона відчула. Ну так, потім він її ледве не вбив. Ха. Ще я скільки дивлюсь, стільки і регочу з жарту. "Це зветься тессеракт!" - "І що я маю з ним зробити? Ковтнути?" Така самоіронія. І головне! В кожному фільмі Марвел повиннен хтось роздягтися. Цього разу жереб випав Руффало. Ну... могло бути і гірше.
"Я Локі! З Асграду! І на мені тягар великої мети!". Не знаю, де Том так навчився... але від його посмішки і лячно і весело одночасно. Ха-ха. Ну він просто прикраса цього фільму, зі всіма своїми кривляннями, глузуваннями та іншим. Такий зловісний, безкомпромісний... ) До речі, наші перекладачі нас жаліють і перекладають більш літературно деякі його пустощі Наприклад, в моєму перекладі він називає Наташу "плаксива жаба" замість "you mewling quim". Тцоооооооо... Локі-Локі. Справжній джентемльмен. До речі, ви коли-небудь звертали увагу на те, які в нього розкішні руки? В Тома тобто. В мене ще купа цитат, але ця найкраща: "Що таке, блискавки злякався? - Я не люблю того, що йде за ними."
Кеп - моє сонечко. Боже, ну він і смішнючій в цьому своєму костюмі і червоних черевичках. Хоча я вдячна цьому костюму за те, що в ньому достатньо виразно виглядають сідниці Еванса. Взагалі Стів вперше після розморожування в чомусь бере участь, і спостерігати одне задоволення - ходить там щось, гальмує. А як він спілкується з людьми? «Синку, не наражайся!» Блін, я просто обожнюю цього неймовірно занудного, але і неймовірно горячого Роджерса. (Як Стів б"є грушу - це моя еротична мрія наяву). Ситуація з Колсоном, який збирав вінтажні картки і бігає за Кепом, як набридливий фан - це взагалі мілота. "Я дивився коли ти спав, тобто я був присутній, коли ти непритомний лежав у кризі".
"Ви говорите з роботом андроїдом Тоні Старка, лишіть повідомлення. - Це терміново. - Лишіть терміново". Старк в цьому фільми нереальний засранець і хвалько, але як він мочить. А, ну і ще він врятував Манхеттен, тож розумничок. Виходить не завжди можна перерізати колючку, іноді на неї треба лягти. Гадаю, вони з Кепом найбільше впливають один на одного, і надалі впливатимуть. Є там якась хімія, як не крути.
Соколине око. Ну, він мені завжди був не дуже. Але що в нього не відняти - він дуже людяний, і не боягуз, і не кат. Дуже показова ситуація з Наташею, яку він "помилував". Але, будемо чесні, його стріли до дупи на таких заворушках.
Тор. Не хочеться його ображати, але в цьому фільмі він мені трохи як собаці п"ята. Ходить і не відстрілює ще більше, ніж Стів. Але в нього за замовченням є надцікава лінія братерства, тому за цим спостерігати ніколи не нудно.
Так, ніби всіх згадала. Золотий склад Месників. До речі, саме ці люди з ініціативи Еванса та Йохансон зробили собі однаковісенькі тату на честь 10-річчя Марвел. Тільки Руффало відмовився. Козел.
Ну ніби і все, що хотіла сказати. Хіба що... Фьюрі хитрюща сволота і всіх надурив. Ситуація з дідом, який не вкорився - нагадала Сойку Пересмішницю. Тільки символу революції не вистачило. Не дуже зрозуміло, чого Локі мав дві камінці нескінченності (ну добре, з собою один), а його Халк як лайно собаче жбурляв. Сцена з шаурмою - це просто вишенка на торті, клянуся.
THE END
-- 15 окт 2018 20:42 --
Лиляся писал(а):
Tashika писал(а):
Та кто вообще может затмить Роберта с его харизмой
да! из всех этих милых героев харизма прет только из Старка)
Взгалі не згодна Хіддлстон - це харизма з космічною величиною.
Летучая_Мышь, але вона повинна була статися. Вони з таким апетитом її їдять, ніби зараз когось виверне. До речі, поки не дізналась про це - навіть і не помітила, що в Еванса подвійна щелепа бороду ховає
Летучая_Мышь, ну сцену ж знімали вже через якийсь час після фільму, в Еванса вже виросла борода. Він відмовився її голити заради сцени і йому присобачили там таку наліпку типу, воно дуже видно, якщо пригледітись, тому він ще закриває рукою.