Lyosya, оце так відкриття в тебе Ну нічого, можна прокрутити всі фільми швиденько і глянути. А коли новий фільм, то ми в кінотеатрі по 10 хвилин сидимо як дибіли титри дивимося.
Ти там сильно Тома не займай, ми всі його любимо. До речі, це ж ти писала, що після першого фільму не зрозуміла чого він ображається на всіх? Щось змінилося з тих пір?
До речі, це ж ти писала, що після першого фільму не зрозуміла чого він ображається на всіх? Щось змінилося з тих пір?
Ні Я продовжую вважати,що він повинен бути вдячним ,але може я чогось не розумію і Одін скотина ще та ,може він не просто так забрав хлопчиська у свою сім'ю і далі це все відкриєтся.І саме після другої серії я бачу,що нарікання в нього стосовно Одіна, здається мені,що не пристол йому потрібен,а мстя Одіну,от тільки за що
може він не просто так забрав хлопчиська у свою сім'ю і далі це все відкриєтся
Так це ж відразу відкрилося Він же йому тоді сказав, що забрав його тому, що він спадкоємець Лафея, тобто фактично - правитель Йотунхейма, і коли б виріс - ці два їх царства, чи як назвати, можна було б об"єднати. Коротше, він його використав. Тобто збирався. Але, думаю, все ж таки полюбив. І він, і Фрігга. Боже, як його не полюбити.
В мене тільки зараз думка з"яивлась - а хто ж там зараз в Йотунхеймі править, якщо Лафея не стало?
Ночка, нажаль, я в курсі Еванс, козел такий, вже офіційно попрощався з ролю, тож...
спойлери-спойлери
Думаю, нових акторів не буде. І новим "Капітаном Америкою" стане або Сокіл, або Капітан Марвел, з якою ми скоро познайомимось. Хоча не думаю, що вони будуть у кіно-всесвіті під цим псевдонімом (хоча у коміксах купа людей була Капітанами), може просто стануть на чолі.
Ну, не знаю, мне Локи не жаль. Он прекрасен, то все-таки мразь. Ни одна из возможных причин не служит для меня оправданием. Приемный сын? Ну так воспитывали тебя как родного, и родители и брат тебя очень любят. Тор - будущий царь? Ну так это было известно всегда. Выкрали у врагов? Ну так блин, тебе дали семью и любовь. Обидься на всех, уйди из дома, вернись к своим соотечественникам-сосулькам, причем тут тупая месть? Я еще понимаю в первой части, из-за зависти и жажды власти порешить старшего брата, чтобы занять его место. Но дальше... уже какие-то тупо маньячные наклонности пошли. В общем, если бы Локи играл не Том, то никто бы не выискивал причин его поступков, а просто тупо бы ненавидели
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Хоча я люблю вишукувати причини в поведінці поганців. Як-то казав Булгаков: злих нема, є нещасливі.
Ты его соотечественников видела? Гены ластиком не сотрешь. Он еще ничего уродился, хоть симпатичный))) Не знаю, на что рассчитывал Один беря его в дом (я не про объединение двух царств). Вообще, странно, что его никто не пожелал посадить на родине на трон. Или это еще впереди?
Яна, слушай мое пророчество. Никуда Эванс не уйдет. Его персонаж очень популярен. Продюсеры таких просто так не меняют. Актеры от такой славы и денег тоже редко отказываются. Его твит из серии: ну уговаривайте меня, уговаривайте
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!