Minutka, ну из всех пока Тор самый шармистый Брутальный, но в меру, без этой Старковой хамовитости. я Старка воспринимаю, как мажора наших времен, поэтому вот так. Ну и сам типаж актера Ро́берт Джон Да́уни-мла́дший мне не нравится. Мало брутальности и мужественности. Для меня мало. Я такое прощаю только интеллектуалам типа Харви Спектра и Майку Россу из Форс Мажоров, а Старк и не интеллектуал и не брутал, ни то, ни се.
Летучая_Мышь,
Посмотрели только что Тор 2: Царство темряви (2013) понятное дело в укр озвучке. Ну вот мой фильм. Мои герои, Тор уже не так затмевает все собой, как в первой части, но так же хорош. Легенды и полубоги это то, что я допускаю в фантастике, поэтому зачет. Я вобще прониклась идеей мужа в другом измерении круто же. Большой, красивый, умный, сильный и не надо ему носки стирать. Прилетел, раз в 2 года, спас, все дела и чао-какао. Хороший фильм.
-- 30 окт 2018 21:14 --
Nochenyka писал(а):
найхаризматичніший - це Том Хіддлстон, він же Локі
то же не мое. Ну не вижу я в таких персонажах мужчину. И тем более героя. Но у каждого свои герои.
один - мужик, второй - дитё
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Рябинка, ну мужність і харизма - то різні речі для мене. Хемсворт (Тор) - так, справжній мужик, самець, квестістенція всього чоловічого в світі. Але Хіддлстон (Локі) - має якусь особливу привабливість, не знаю... в нього навіть мій чоловік закоханий, ха-ха. Каже: дивишся і не можеш очей відвести. Він чепляє якось. Принаймні нас з чоловіком.
Якщо ж говорити за мужність, то для мене мужність це щось типу
Nochenyka, ну вот у меня харизма у мужчины не бывает без мужественности, как-то так. С детьми и собаками Локи не будет так смотреться. Ну вот мистер Бин классный смешной чувак, или Джим Керри, но это не харизма, это юмор и веселье. Локи это мужчина-няшка, кто-то любит милых, я нет. Вобщем я не знаю как объяснить, но думаю ты меня поняла. Потому наверное и созданы разные люди, чтобы каждый нашёл то, что ему по душе.
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Цікаві факти про фільм Перший месник. Друга війна.
• Фільм заснований на серії коміксів Джо Саймона і Джека Кірбі. • Хоча автори фільму стверджують, що по мінімуму використовували комп'ютерну графіку, за спецефекти відповідали п'ять графічних студій. • Ентоні Макі був незадоволений сучасним видом костюма свого персонажа (Сокіл). Він хотів костюм з червоного спандекса, як у його персонажа в коміксах. • Новий костюм капітана узятий з коміксів. Там він носив подібний, коли обіймав посаду директора організації Щ. И. Т. • Кевін Файгі описав цей фільм як «політичний трилер 1970-х, замаскований під супергеройське кіно». • Ентоні Макі описав цей фільм як «Месники: Частина 1,5». • Жорж Ст. П'єр, який грає Батрока стрибуна, був чемпіоном UFC в напівсередній вазі (з 2007 по 2013 рік). • Авторами саундтрека до трейлера фільму стали російські композитори Олександр Соколов, учасник гурту «I am waiting for you last summer», і Антон Новосельцев. • Для додавання реалістичності фільм знімався на портативну камеру. • Спочатку в сценарії не було Зимового Солдата. Продюсери хотіли зберегти цього персонажа для майбутніх фільмів серії. Але в підсумку Кевін Файгі прийняв рішення додати його в цей фільм. • При створенні фільму режисери Ентоні Руссо і Джо Руссо черпали натхнення з фільму «Три дні Кондора» (1975). • Зйомки фільму почалися 1 квітня 2013 року на студії Manhattan Beach Studios. Першою знімали сцену нападу в ліфті. • В рамках підготовки до зйомок Ентоні Макі не брав участі в яких би то не було тренуваннях по скайдайвінгу. Однак він підтримував режим, який прописували всім пілотам реактивних літаків. • Зйомка батальної сцени на борту масивного судна під назвою «Лемурианская Зірка» проходила на борту цього ракетоносця, пришвартованого в порту Лонг Біч, штат Каліфорнія. • Зйомки наймасштабнішої бойової сцени фільму проходили на вулицях Клівленда і велися двома повноцінними знімальними групами. Для цього багато вулиць знадобилося перекрити, включаючи проїзд до Клівлендського меморіалу-одну з головних магістралей країни. Знімальні групи працювали протягом трьох тижнів в самий розпал літнього туристичного сезону. Щоб переконати чиновників Клівленда дати дозвіл на зйомки в цей період творцям фільму довелося заручитися підтримкою величезної кількості людей, в тому числі мера, губернатора і голови виконавчої влади округу. • Щоб уникнути витоку інформації і можливих спойлерів фільму дали робочу назву "Морозний опік "(Freezer Burn). • У російської театральної версії фільму, в сцені, де Стів Роджерс дістає блокнот зі списком знакових речей, у ньому можна побачити «Зоряні війни», «Роккі» (1976) і «Москва сльозам не вірить» (1979). Також у списку відзначені Володимир Висоцький, Юрій Гагарін і розвал СРСР. Аналогічно для кожної великої країни або регіону (США, Великобританії, Іспанії, Франції, Австралії, Німеччини, Італії, Бразилії, Латинської Америки, Росії та Кореї зокрема) була створена своя перша половина списку, що включає найбільш знакові твори кінематографа і події в суспільстві для цієї країни. Пункти для списку вибиралися голосуванням в кожному конкретному регіоні. Однак, на цифрові носії вийшов уніфікований варіант з американської прокатної версії. • Френк Грілло і Максиміліано Ернандес разом знімалися у фільмі «Воїн» (2011). • Видалена сцена з фільму «Месники» (2012), де Стів дізнається, що сталося з його загоном і Пеггі Картер, була включена в цей фільм. • Сцена, де Капітан Америка стрибає з літака без парашута, очевидно, є відсиланням до аналогічної сцені з першого випуску коміксу серії The Ultimates. • В рамках підготовки до своєї ролі Зимового солдата Себастьян Стен пройшов через п'ять місяців фізичних тренувань та історичних досліджень. Він детально вивчав період холодної війни і тему промивання мізків. Також він цілими днями відпрацьовував рухи з пластиковим ножем, щоб на екрані вони виглядали більш природними. • Режисер картини Джо Руссо з'явився у фільмі в ролі лікаря, який рятує Чорну Вдову від втрати крові. • На надгробній дошці директора Ніка Ф'юрі, якого зіграв Семюел Л. Джексон, крім імені та прізвища також видно епітафія «Шлях праведника: Єзекіїль 25:17». Саме цей вірш вимовляв персонаж Семюеля Л. Джексона у фільмі «Кримінальне чтиво» (1994). • В квартирі Капітана Америки на полиці можна помітити книгу Джорджа Буша.
Я обожнюю цей фільм. Просто обожнюю цей фільм. І другий теж, до речі. В моєму особистому хіт-параді на перших місцях інші фільми, але Вартові галактики - найчуттєвіші, найзворушливіші, в них почуття мають зовсім інший характер - потворний, глузливий, грубий... але тим вони і чарівні. Це якесь диво, що отакі, нібито зовсім різні, створіння зібралися в одну команду. Але чи такі ж вони різні?..
От я дивлюсь на нас і кого я бачу? Голодранців! Ну тобто тих, кого доля догола обдерла. Це про нас. Ой, про нас! І навіть дуже! Ні сімей, ні домівок, ні людського життя. Ми втрачали більше, ніж отримували. Та не сьогодні. Сьогоднішний день дав нам просто безцінний шанс. – Шанс на що? – Спробувати зробити вчинок.
Я отримувала справжнє задоволення, спостерігаючи за тим, як ці "відморожені удаки" притираються, знайомляться, підколюють... а через якийсь час - вони вже починають берегти один одного, заступатися, допомагати. Для мене це приклад справжньої дружби, отакої - без прикрас, без пояснень. Сцена з Грутом, який жертвує собою заради нових друзів... це моя любов і біль. Так багато в одній лише фразі... Ми є Грут. Навіть додавати нічого не хочеться.
Why are you doing this? We are Groot.
І після того... коли маленька ручка Ракети тягнеться до Дракса, щоб прийняти всю могутність каменю нескінченності… Блін, ну от я тупо плачу кожен раз. І зараз теж сиджу у шмарклях. Мене завжди торкають ті сцени, де є любов. Любов, що не потребує доказів. Вона просто є. І береться незвідки.
Про гумор. Так, він дещо специфічний. Але, чесно кажучи, це просто шедеврально. Принаймні в українському дубляжу.
Цитата:
А він справжній воїн. Буде кому спину прикрити в боротьбі з Ронаном. Компаньоне, заради чого ти повертався? Ну ти і дибіл!
Цитата:
Що це за тин стоїть?
Цитата:
Збились колом даунята, мов зібрались танцювати
Цитата:
Квілл, ти мій друг. І це тупе дерево теж мій друг. І зелена хвойда...
Цитата:
-І додав, що він лайно, але… і тут я його цитаю - не стовідсотковий мудак! -І ви йому вірите? -Я не вірю, що мудаки бувають не стовідсотковими!
І ще багато чого. Я реготала в голос.
Ще кілька слів. Мені подобаються почуття Пітера і Гамори. На відміну від Тора з Джейн - вони рівні, не поступаються один одному, доповнюють один одного, за ними цікаво спостерігати. Мені подобаються відносини Гамори і Небули. Вам нікого не нагадує? Тільки з поправкою, що тут обидві падчерки. А момент, де Гамора намагається подати їй руку, коли Небула чіпляється протезом за щось там?.. Прям точне повторення сцени на Біфрості, в першій частині Тора. В обох випадках висячий вирішив зістрибнути. До речі, я просто обожнюю актрису, що грає Небулу, але ніколи б не впізнала її у гримі.
Для ролі вона голила голову.
Мені подобається, що в фільмі ціла купа різних народів і рас. Дуже цікаво їх вивчати. Варварці, крії, гуманоїди і мутанти... Подобається, що глядача знайомлять з Таносом і історією камнів нескінченності... готують помаленьку до неминучого. Подобається стріла, що зі свистом вражає ворогів... Але найбільше мені подобається Кріс Пратт. Він просто розкішний в цьому своєму плащі, в цьому шоломі, оці його дивні рухи, танці, пісні, жарти... Просто неймовірна аура. Мені здається, навколо нього все електризується. Ну і, звісно, тіло. Охо-хо, це вам не пузанчік, що був кілька років до того. Мій Зоряний Лорд!!!!
І подобається, що багато натяків і відсилок на наступну частину. Найкрутіша, мабуть оця:
– Ти схожий на татка, а він був янголом, світлим та справедливим.
І для тих, хто не в курсі – балачки Грута – це не дубляж, всі репліки, у всіх країнах, на всіх мовах - озвучував Він Дізель. Ось вам підбірочка.
Я хочу уже Стражей Мы отмечали новый год у друзей, и дети первого числа смотрели какую-то часть Стражей, я фоном слушала, мне понравилось. Но у меня перед ними еще Железный человек, Тор и Кэп
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!