Эра Альтрона Вторая часть мстителей мне понравилась больше,хотя я не ухожу от мнения,что супер героев слишком много и начинаешь теряться во всей этой суматохе.Но многие персонажи стали прозрачнее,открыли занавес на какие-то вопросы,возникшие в ранних фильмах. Мне понравился Альтрон,каллоритный робот получился.Творение против создателя,мышление Старка в плохом ключе,это было интересно! Расскрылся персонаж Сокола-семья,дети,дружба с Наташей,хотя до этого мне казалось,что они к друг друг не равнодушны. Мне нравится зарождения чувств между Брюсом и Наташей,но в конце не поняла,почему Халк не досслушал указания Наташи,он обиделся на неё Мне очень понравился робот-андроид Вижн,хотелось его побольше видеть на экране.Круто было,когда он поднял молот Тора,когда до этого на вечеринке только Кап смог его чуток шивельнуть Близнецы вообще не понравились,парень для меня был безликим весь фильм,девушка мне не понравилась своими скрючиваниями пальцев,да и вообще эта магия попахивала бредом на мой взгляд И часто они походили на влюбленную пару,а не на брата и сестру... Остальные остались как и были. Согласна,что Тор нелепо смотрится во всей этой движухе,но он круто взаимодействовал с Кэпом и Вижном. Минусом было то,что фильм начался с войнушки,но никто так и на объяснил по фильму,как они так собрались самостоятельно Снова отголоски Гидры,считаю немного заезженных уже,ни слова о распаде Щита и последствий после...Заканчивается фильм также ни на чем,повоевали,проблему решили-до новых встреч Но в целом фильм очень круто мне зашёл-эпично,масштабно,весело.
Тор-2 Общее впечатление - хорошее. Тор - неплох, хоть временами и напоминает Алешу Поповича, Локи - без комментариев, Один - хорош, Джейн - тоже очень понравилась, не знаю, почему тут все пишут, что лучше бы без нее 1. Обожаю моменты, когда остроумные плохиши становятся на сторону добра, но всем своим существованием показывают, что им это не нравится. Локи был шикарен И да, мне наконец-то стало одно маленькое мгновение его жаль - когда он снял иллюзию со своей камеры после смерти матери. Удивили комментарии, что мол как же так, Локи не разрешили попрощаться с матерью... ну он как бы перед этим чуть не убил отца и брата, свой мир почти сдал врагам, а чужой пытался поработить... Не казнили - уже хорошо 2. Тор когда высокопарно разговаривал с Мстителями - понятно, типа задумка режиссера подчеркнуть то, что он из другого мира и т.д. Но почему все его соотечественники - мать, отец, друзья и т.д. разговаривают нормально, и только Тор как на репетиции театрального кружка???
И да, почему Тони и Тор такие туповатые, что не додумались позвать Мстителей? Ладно Тони, подумаешь президента какой-то Америки хотели убить... но у Тора оправданий нет, девять миров были в опасности. И что во время всей этой вакханалии делал Щит?
В какой части станет понятно, как и что Локи провернул? Сколько мне еще ждать?
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Lyosya, та ні, він не образився, просто хотів доторкнутися і вимкнув випадково. Альона, якщо у близнюків маячня, уявляю що ти скажеш про Стренжа
Minutka, Оля, Локі свій світ не здавав ворогам, він же надурив Лафєя. І коли він знадобився його чомусь з в'язниці випустили, хоча теж гарантій ніяких не було, а просто попрощатися - не можна.
Продовження історії Локі в Рагнароку, третьому сольнику Тора, не скоро.
О, еще вопрос по Тору. Там фраза промелькнула про Локи типа: "За роки в'язниці...". за какие такие годы, если он там максимум год сидит, и то навряд ли?
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Lyosya, серйозно?)) Блін, а я що Аарошу і Олсен обожнюю, що їх вміння. Хоча за вміннями вони ближчі до мутантів (Людей ікс), мабуть. Але я всеодно їх обожнюю.
А ти ж дивилась в рамках КК "Анну Каренину" і "Под покровом ночи"? Хіба він там не краааааааааааасень?
Lyosya, серйозно?)) Блін, а я що Аарошу і Олсен обожнюю, що їх вміння. Хоча за вміннями вони ближчі до мутантів (Людей ікс), мабуть. Але я всеодно їх обожнюю.
А ти ж дивилась в рамках КК "Анну Каренину" і "Под покровом ночи"? Хіба він там не краааааааааааасень?
О,точно,це більше про людей ікс.Для мене Марвел Всесвіт сформувався в надможливостіях не магічних,а більш фантастичних ,наукових Не знаю як правильно пояснити...та магія і швидкість були якимось резонансом Та,дивилась і той і той,в Карениной його пам'ятаю ,а в другому ні,він там може не блондин? Саме його герой для мене промайнув не помітно,хоча,коли він спробував молот Тора піймати-було смішно
Не скажу, що цей фільм є одним з моїх улюблених. Так, щоб передивлятись безліч разів і дивитись невідривно. Ні. Я б сказала, що це один з найслабших фільмів Марвел. Ну для мене. Але! Подивилась не без задоволення. На початку фільму була рада знову побачити Пеггі, хоч і у фрагменті. Яка ж вона розкішна жінка. І була рада настільки, що поставила качатися серіал про неї - Агент Картер. Подивимось, чим вона там займалася, поки Стів, бідолашний, зображував ескімо (с). Скот Ленг класний тим, що він такий простак. Реально орієнтований більше на сім"ю, на друзів, не на рятування світу чи пошук справедливості. Тим він і цікавий. Дуже класно зображені його стосунки з донькою. До речі, чарівна дівчинка. Подобається його бажання вчитися, шукати шляхи. І, звісно, майстерність - приймати рішення, викручуватись. Він хороший, угум.
Маленький спойлер)
І я рада, що він буде на нашій стороні.
Перлиною фільму вважаю Луїса і його історії. Блін, ну розкішний актор, і розкішний герой, оці всі його "йоу, аміго" Або: "Бос наказав мені сек"юріті, от я і сек"юрю." Чувак на мільйон! Ну, і звісно чарівний мураха Ентоні, якого в українському дубляжу чомусь назвали Мурчик. О_о Дуже шкода маленького. Інші герої мені так собі, якщо чесно... Хенк Пім такий зухвалий щодо Месників, щодо Старка... прям за його витвір його треба у дупу цілувати, не інакше. Розумію, що є місце особистої драми, особистого інтересу... але трішечки не ясно... поки ненависні їм Месники рятують світ, він сидить на своєму костюмі як собака на сіні і нікому не дає, хоча вважає це проривом у військовій справі ... Тю. Хоуп також викликає лише неприємні емоції. Така собі сильна жінка, бла-бла. Для мене просто хамка і стерво. Розумію, що тут сценаристи використали той самий хід, що і завжди - важкі стосунки з батьками. Але цього разу мене чомусь не зачіпило. Приємно, що в цьому фільмі супер-геройство виходить на новий рівень. Вже не просто сила і якісь там фізичні здібності… а і наука, вміння впливати на свідомість, нехай мурашочок… але тим не менш – живих створінь. Це цікаво. Це щось нове. Це класно. Не без фігні, звісно. Наджорстокий момент з баранцем. Нащо? Або якісь відверті нісенітниці, як наприклад, мурашки, що стрибають з літака. Та їх повітрям вбило б, не те що знесло до чорта на роги. Була дуже рада бачити Сокола. Хоч трошки оживив для мене фільм. Цікаво, чого з усіх Месників на цю невеличку роль взяли саме його? Він найдешевший? Фраза, що зробила мій настрій: "Дуже не хотілося б, щоб Кеп колись дізнався про це". Який суворий в них шеф, йолкі-палкі. І, до речі, повертаючись до тієї розмови про гнучких і так далі. Повністю фраза звучить, як: "Є чувак, що стрибає, є чувак, що гнеться і чувак, що лазить по стінах. Тобі якого треба?" Чесно, я аж зависла... Ну, наприклад, стрибає Халк , по стінах лазить Павук, а гнеться... кхм... я навіть всіх мутантів в голові перебрала.. мабуть то Містер Фантастік з Фантастичної четвірки До речі, потім знайшла російську озвучку, там вона чомусь каже про чувака, який літає Але! Потім я глянула англійську версію фрази.
Цитата:
We got a guy who jumps, we got a guy who swings, we got a guy who crawls up the walls, you gotta be more specific.
swings - це взагалі-то "крутиться, гойдається", здається. Еее... боже, це хто? Може є якась Людина-дзига?
-- 06 ноя 2018 20:48 --
Lyosya писал(а):
Для мене Марвел Всесвіт сформувався в надможливостіях не магічних,а більш фантастичних ,наукових
Тому тобі і Вартові не сподобалися Вони там теж більше Мутанти половина. Не звичайні люди з вміннями, чи костюмами. Альоно, ти що не будеш дивитися з нами Людей ікс?
• Фільм був названий на честь серії коміксів Marvel «Ера Альтрона» 2013-го року. Однак Кевін Файгі розповів, що конкретно цей комікс не буде використовуватися в якості сюжетної лінії. • Джосс Уідон описав цей фільм так: «Він менше. Більш особистий. В ньому більше болю. Будуть показані нові події, які мають статися з героями, а не просто перегравання того, що було в першій частині. Основна тема фільму буде абсолютно новою». • В ролі Альтрона Джосс Уідон з самого початку бачив тільки Джеймса Спэйдера через його «гіпнотичний голос, який може бути страхітливо спокійним і переконливим, і в той же час простим і смішним». • Скарлетт Йоханссон була вагітна під час зйомок цього фільму, тому всі сцени з її участю були відзняті у найкоротші терміни, поки ще не було помітно, що вона в положенні. Також були задіяні три дублерші, що викликало велику плутанину серед інших акторів, так як, за їхніми словами, всі дублерки були неймовірно схожі на Йоханссон. Кріс Еванс розповів, що дійшло до того, що він вітався і починав розмову з однією з них і тільки в процесі бесіди розумів, що перед ним не Йоханссон. • Аарон Тейлор-Джонсон і Елізабет Олсен зіграли чоловіка і дружину у фільмі «Годзілла» (2014), а в цьому фільмі брата і сестру. • Халк оновив гардероб штанами в обтяжку, які носить під звичайним одягом. Тепер-то Беннер не потрапить в незручну ситуацію, опинившись напівголим після того як перевтілення в Халка перетворить весь його одяг в лахміття. Нові штани зроблені з високоміцної тканини з мікроволокна, розтягуються в міру перетворення Беннера в Халка. • Оскільки за сценарієм Альтрон близько 2,5 метрів зростом, Джеймсу Спэйдеру приходилось носити антенноподібне пристосування, зроблене з товстого дроту з двома червоними кулями, прикріпленими до верхньої його частини, які знаходилися на висоті 1 метра над його головою. Це було зроблено для того, щоб інші актори могли орієнтуватися на ці кулі, як на очі Альтрона. Елізабет Олсен сказала, що насправді ця конструкція сильно відволікала, і інстинктивно вона все одно дивилася на актора, а не на «очі Альтрона». У такі моменти Аарон Тейлор-Джонсон постійно жартував над нею. Щоб змусити її дивитися в потрібному напрямку, він кричав: "червоні кулі! Подивися на його кулі, Ліззі!» • Трейлер фільму був переглянутий 34 мільйони разів на YouTube за перші 24 години, тим самим був побитий рекорд, який раніше належав трейлеру фільму «Залізна людина 3» (2013). • У перший знімальний день Джеймса Спэйдера інші актори були настільки сильно вражені його грою, що після першого дубля вони всі зааплодували йому. • У першому трейлері Альтрон вимовляє фразу «No Strings On Me» («Вільний від усіх ланцюгів») — це цитата з пісні «i've Got No Strings» з мультфільму «Піноккіо» (1940). • Аарона Тейлора-Джонсона попросили скинути вагу для його ролі, тому що він виглядав занадто м'язистим. • У Джосса Відона пішов цілий рік на те, щоб переконати Аарона Тейлора-Джонсона зіграти роль Ртуті. • У цьому фільмі більше спецефектів (3000), ніж у будь-якому з попередніх фільмів Marvel. Раніше найбільша кількість спецефектів (2750) була у фільмі "Вартові Галактики" (2014). • Зйомки фільму проходили в Південній Африці, Англії, Італії та Південній Кореї. • Щоб уникнути зайвої уваги і витоку інформації під час зйомок проект мав назву «After Party». • Лук Соколиного Ока в Ері Альтрона змінив свій дизайн, в першому фільмі лук був чорного кольору, а в другій частині став темно-бордовим. Так само у нього з'явилися інфрачервоний і звуковий приціли. • Декорація Вежі Месників на момент виходу фільму стала найбільшою декорацією з коли-небудь побудованих для фільмів MARVEL. • Джосс Уідон вирішив зняти у фільмі Ртуть і Червону відьму, тому що йому здалося, що їх здібності будуть відмінно виглядати в фільмі: «Їх здатності візуально дуже цікаві... У Ртуті є супершвидкість, у Червоної відьми заклинання і телекінез. Ці здібності відрізняються від здібностей героїв першого фільму, і тому додадуть другій частині свіжих відчуттів». • У коміксах Альтрон був створений доктором Хенком Пімом (Людина-мураха). У цьому фільмі Альтрон є таємним проектом Тоні Старка. • Соколине Око, він же Клінт Бартон, назвав свого сина Натаніель П'єтро Бартон на честь персонажа Ртуті/П'єтро Максимофф який врятував його в битві з Альтроном. В кінці фільму Наташа Романофф бачить сина Бартона у себе на телефоні, на ньому одяг з написом «Nathaniel Pietro Barton».
Магнето, боже, я ору До речі, чого це він не рятував діток?