Minutka, яка ти категорична А чим він тупий і нелогічний?.. Найнелогічніши фільм ще попереду у тебе.
Ой, там много всего Ну, например, история самого Стрэнджа. Чувак хотел просто руки вылечить, а ему "Ой, ты такой сильный маг, заодно и Землю спасешь! Что, руки? Ну, да, руки может и вылечишь, но сначала спаси человечество раз пятьсот, если мы тебя не убьем во время обучения"
Сама эта секта вообще за гранью реальности. У нас мало сильных магов, один наш адепт (из самых сильных) перешел на сторону зла, но мы не будем искать других магов по миру или еще как-то укреплять свои силы, будем сидеть ровно на попе, вдруг злодей передумает, ну или придет какой дурак к нам сам и окажется супермагом))) и вообще, у них три филиала, а защитником должен выступить малообученный Стрэндж. Нашли дурочка
Главный злодей... ну тут вообще что-то не понятное. Мы отдадим все человечество огромной прожорливой штуке и наступит рай, ну то есть эта штука сожрет. А почему? А потому... ну еще потому, что Главная от этой штуки живется)))
Ну и, Главное зло. Что это вообще такое? Неужели придумать что-то нормальное нельзя! И вообще, оно не вписывается во Вселенную Марвел, так как погладило уже все миры, кроме Земли. А мы то знаем, что еще куча миров, до которых это что-то даже не приближалось. Между прочим, в оригинальных комиксах Дормамму - это демон, который хочет поглотить энергию Земли, а не ота фигня.
Ну и еще много чего.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Летучая_Мышь, ми дочекаємося наступних Месників Відчуваю, там жара. Капітан Марвел, мені здається, буде щось слабеньке. Дай боже, щоб я помилялася, звісно.
Minutka, як іронічно ти все пояснила. Я валяюся Нарешті забрала ноут і покоментую.
Minutka писал(а):
Чувак хотел просто руки вылечить, а ему "Ой, ты такой сильный маг, заодно и Землю спасешь! Что, руки? Ну, да, руки может и вылечишь, но сначала спаси человечество раз пятьсот, если мы тебя не убьем во время обучения"
Ну він же міг передумати?)) Мені здається, тут зіграли його амбіції. Йому самому стало недостатньо просто вилікувати руки, захотілося володіти силою, називати себе магістром містичних наук І, до речі, дізнавшись про Дормамму він хотів зліняти, але не встиг. Тим більше, один чувак оно повернувся додому, лише зцілившись. І що? Мабуть потрапляння у ту компашку - то квиток в один кінець.
Minutka писал(а):
Сама эта секта вообще за гранью реальности. У нас мало сильных магов, один наш адепт (из самых сильных) перешел на сторону зла, но мы не будем искать других магов по миру или еще как-то укреплять свои силы
От чому ти так прагматично міркуєш? Може то таке вчення, що не кожному підійде. І просто по оголошенню, з вулиці, набирати - не підійде. От і доводиться сидіти чекати на дурнів.
Minutka писал(а):
Главный злодей... ну тут вообще что-то не понятное. Мы отдадим все человечество огромной прожорливой штуке и наступит рай, ну то есть эта штука сожрет.
Наскільки я пам"ятаю, мотивація головного злодія (ти ж про Касилія?) - вічне життя, він хоче врятувати світ від старіння та смерті. Бо час - це зневага і смерть - це зневага. А Дормамму панує у Темному вимірі, де такого поняття як час - просто не існує. От він і думає, що як всі ми опинимося у тому вимірі - ми всі будемо вічно молоді, вічно п"яні. Ну, для мене логічно. Приклад він бачив власними очима - Прадавню, їй було під сраку років, а вона була жива-здорова-молода. Він теж так схотів. Мріяти не забороняється.
Minutka писал(а):
Ну и, Главное зло. Что это вообще такое? Неужели придумать что-то нормальное нельзя! И вообще, оно не вписывается во Вселенную Марвел, так как погладило уже все миры, кроме Земли. А мы то знаем, что еще куча миров, до которых это что-то даже не приближалось. Между прочим, в оригинальных комиксах Дормамму - это демон, который хочет поглотить энергию Земли, а не ота фигня.
Якщо чесно, я не пам"ятаю, щоб в фільмі казали, що він вже всі світи зруйнував, окрім Землі. Казали, нібито, що він деякі світи зруйнував. А Земля йому потрібна понад усе. Тільки я забула нащо.
-- 04 дек 2018 01:05 --
Людина Мураха і Оса.
Маю думку, і поки що її не змінила, Мураха - надто слабкий герой, як для сольнику. А от вже два в нього. Матір божа, Вдова заслужила сольник через 10 років (а її шлях куди цікавіший, зважаючи на роботу в КДБ, шпіонаж, роман з Зимовим солдатом , так-так, останнього в кіновсесвіті не було), Соколине око в принципі не отримає, мабуть, невер, так ми їх вже з купи фільмів знаємо, а тут Мураха... тю. Тому для мене обидва фільми - достатньо слабкі за сюжетом. Наприклад, в другому фільмі одна єдина місія - повернути мамцю з квантового виміру. І про це дві години. Пів фільму стабілізатор ходить по руках, пів фільму - вся лабораторія. То Ава шукає їх, то вони Аву. Раптом вривається Сонні - всі бігають за Сонні. Сама ота подорож Хенка по квантовому виміру - три хвилини. Весь інший ефірний час - метушня. Блін, ну провисає сюжет, як не крути. Наскільки я люблю Марвел, але навіть мені в кіно було трошки нудно. От другий раз, у ліжку, з перервою на чайок і ще щось, ніби і нічого. Стосовно героїв. Хенк Пім дістав мене як скалка у дупі, своїм отим нескінченним бурчанням і невдоволенням усім і кожним. Зупинити його змогла лише дружина Джанет, ось вона мені сподобалася. Дуже приємна, така чуйна, мені здається, що навіть без квантової енергії, яку вона саккамулювала за всі ці роки, така жінка може зцілити, уберегти, допомогти. Я прям милувалася нею! Хоуп як і в минулому фільмі - у мене не викликала позитиву. Ну ось неприємна дамочка. Вся в батька! Всі ці насмішки над Скоттом, категоричні висловлювання, грубість... Не ясно мені. Сам Скотт особливо не змінився з останнього фільму. Всі такий же простак і татусик. Він мені подобається своєю дивакуватістю, подобається, що він демонструє собою те, що для того, щоб бути супер-героєм не обов'язково бути якимось крутим хлопцем, з непорушним моральним компасом, суворими поглядами, комусь підкорятися, когось підкоряти, будувати стратегії... Можна бути собою і допомагати локально. І як би тупо це не виглядало з боку. Друзі Скота - це була моя відрада. Луїс - мій улюблений персонаж в цих сольниках. А нашого перекладача я просто обожнюю, за його слівця: нам глина, базарю, січешь? Або отой дурбелик, Курт здається, зі своєю Бабою ягою. Боже правий, оце вони мочили. Фостер для мене залишився нейтральним. Він ніби і не поганець, але і не добряк. Врешті, так багато людей каже про Піма, що він удак... І Фостер, і загиблий батько Ави, і Старк старший оно десь ляпав... Схиляюсь до того, що так воно і було. А от Ава для мене була квіточкою. Чомусь я з першого погляду до неї прикипіла, просто уявила її страждання від тих клятих фазувань. Бідна дитина, яка не за своєю волею стала зброєю, стала катом на побігеньках у лицемірних покидьків, які обіцяли їй життя без болю... Мені вона чомусь нагадала ЗС, можливо звідси моя любов. Завжди цікаво поглянути у душу тому, хто тривалий час був маріонеткою, чи він там фальшиво щасливий в середині, а чи гірко спустошений? Мені було шкода цю дівчинку. Я рада, що вона знайшла можливість до лікування. Хоча і не надовго. В цілому подивитись можна, пореготати. Але для мене особисто це не найулюбленіші фільми. Подивимось, чим Мураха нам допоможе у наступних Месниках. Може і зміню думку.
Принимаете ли вы тему тех, кто смотреть успевал, а вот писать совсем не успевал Итак, Тор 2011 Для меня этот фильм - показатель мегапрекрасной картинки: я наслаждаюсь каждой секундой Асгарда, гладкие поверхности и структуры, все блестит и переливается а уж актеры Один, Локи, Хеймдалл они удивительны и харАктерны. Том Хиддлстон - это просто отвал башки, даже не знаю, существовал ли в моем воображении Локи до варианта Тома вроде и был, но вот восстановить даже тень воспоминания не удается
Сюжет - а сюжет у Тора вовсе не сказочный, а очень привычный, жизненный. Противостояние братьев, выяснение, кто прав, а кто виноват, желание показать и доказать, что больше достоен любви родителей...
що ті всі квантові виміри будуть допомагати вигрібати з таносової дупи
Це як з пантерою. Його сольник мав лише один намір - показати Ваканду, бо у неї буде своя роль. Ніхто не очікував, що пантера так вистрелить. Навіть самі творці
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, а я думала, що Пантера - то для розширення аудиторії От скоро хочуть ЛГБТ-персів додати ще, теж для розширення. Хоча тут і додавати не треба. Фани уже так попарували в інеті, що не дай боже.
Так получилось, что это был один из моих первых фильмов КВМ, когда я увидела его впервые, поэтому получился абсурд: только-только начала узнавать всех персонажей и половина из них тут же погибла(((. Но это сначала были эмоции, трогательная сцена смерти Локи и страданий Тора, прощание Ванды с Вижном, исчезание остальных...Поразмыслив, почему свой камень просто отдал Стрендж, почему не уничтожили Вижна, которому все равно было написано умереть (И Стрендж это тоже мог увидеть в будущем),я поняла, что вероятно это уловка Мстителей и режиссеров. Ну не могли они так просто сдаться! Если Стрендж заглянул в будущее и сказал Тони, что видит только единственный способ победить Таноса, вряд ли этот способ был позволить всем умереть. Скорей всего, в чем-то подвох, Таносу дали почувствовать себя победителем, чтобы усыпить его бдительность, а потом развернут ситуацию на 360 градусов. Иначе на месте Доктора я бы увидела более безболезненный способ: просто поставить против него Ванду и Тора))) По большому счету, они все и сделали. Ванда разбила армию чупакабр каких-то, а Тор появился в самый ответственный момент и дал леща злодею ))) Кстати, Тор здесь вообще красавчик. Не дурачится, не машет руками ради махача, как в первых Торах, мужик! А когда он пропускал через себя звезду... Преобразился и Кеп. Уже не супер-герой, не символ нации - воин и лидер. Спасибо, убрали этот клоунский костюм, который делал его цирковой обезьянкой. Теперь он просто Стив Роджерс. "Я є Грут. - А я є Стів Роджерс" Нравится, что Баки снова стал улыбаться, светло смотреть. Его взгляд в прошлых фильмах был совсем затравленным. Без Квилла и Ракеты этот фильм был бы сущей трагедией, а так местами уголки рта тянулись к ушам) В общем, мне, за исключением развязки, все понравилось. Ладно бы умерли в бою или ради идеи, а то просто по щелчку пальца...
_______________________________ Спасибо Богу за то, что я - ЖЕНЩИНА!