Адміністрація Запорізького жіночого форуму оголошує про початок Фітнес-Челлендж-2!
Фітнес-виклик — це хороший шанс випробувати себе, а також домогтися конкретних результатів за чітко визначений період. При цьому дуже важливі як підтримка, так і дух суперництва з боку інших учасниць Челленджу! Гайда за новими фітнес-перемогами разом!
Календар Період проведення - з 6 березня по 23 квітня Прийом заявок - з 6 по 10 березня (до 20.00) Оголошення учасниць і СТАРТ - 11 березня Подання звіту за тиждень - щопонеділка (до 20.00), перший звіт - 18 березня Подання підсумкового звіту - 22 квітня
Приз переможцю у номінації Приз глядацьких симпатій - Торт асорті. Крім цього, переможцям надається разова 20% знижка на весь асортимент, та Всі учасники челленджу отримають 10% знижку на увесь асортимент!
Увага! Програму тренувань для вас складатиме персональний тренер і сертифікований інструктор - Глафіра Трейгер!
Глафира Трейгер - персональный фитнес-тренер. Образование - высшее "Физическая терапия, эрготерапия". Дополнительное образование: ДОГО "Федерация фитнеса "Арт-спорт", курс "Инструктор тренажерного зала" (06.2014) Академия фитнеса "Планета-Фитнес", курс "Инструктор Аэробики, инструктор степ-аэробики, инструктор силовых классов" (02.2015) Центр бизнес-образования ЗНУ, курс "Инструктор аэробики и степ-аэробики (уровень 1)" (02.2014) Академия IFC, Workshop Step Intermediate (06.2015) Академия IFC, семинар "Стретчинг" (09.2015) Школа фитнеса "Tetra", мастер-классы Mind Body в рамках конвенции Unisport (09.2015) Школа фитнеса "Tetra", семинар "Пилатес для стоп" (09.2015) Академия Фитнеса - Украина, семинар "Реабилитационный тренинг" (10.2015) Оказание первой медицинской помощи (07.2017) Школа Диететики, "Диетология в фитнесе и спорте" (12.2017) Science coach school, семинар "Биохимия мышечной деятельности" (05.2018) Science coach school, семинар "Гормоны и их действие" (02.2019) . Спортивные достижения: КМС по пауэрлифтингу (UPA-GPC) . Опыт работы в сфере фитнеса с 2013 года. Ведение персональных тренировок с 2014 года. Основные направления работы: похудение, набор мышечной массы, реабилитационный тренинг, стретчинг.
Але і це ще не все! Спеціалісти підготували для нас 6-тижневу програму харчування!
Також всі учасниці до і після Челленджу безкоштовно отримають біоімпедансний аналіз складу тіла. Експертом буде Безлер Світлана Миколаївна!
Безлер Светлана Николаевна (доктор диетолог-эндокринолог) Ведущий специалист и основатель клиники диетологии «АртДиет». «Как эндокринолога, моя задача найти и устранить причину избыточного или недостаточного веса, как диетолога — удержать достигнутые результаты и помочь пациенту выработать правильные пищевые привычки…»
Опыт работы — 9 лет клинической практики, в течение которых постоянно проводится научная деятельность, автор статей, участник телевизионных программ и проектов. «Если счастье для человека кроется в его лишних килограммах, тогда мы сделаем его счастливым»
Переможницям Челленджу та номінанткам "Я виконала все!" будуть вручені медальки
Умови Челленджу і правила подачі заявок
1. Челлендж проводитиметься з 6 березня по 23 квітня. Челлендж відбудеться за наявності не менше 10-ти Заявок. 2. Учасниці повинні дотримуватися умов самостійно обраної системи схуднення і перетворення, яка включає правильне і здорове харчування, фізичні навантаження і процедури догляду за шкірою. Система обирається самостійно з урахуванням вихідних даних, особливостей організму та будови тіла, фізичної підготовки і бажаного результату. Голодування неприйнятне!!! Інформацію про системи харчування, дієти, огляди тренувань і відгуки можна подивитися тут. Щопонеділка Ведучий пропонує тренування тижня. 3. Учасниці повинні надіслати на електронну пошту Ведучому заявку на участь, яка включає всі необхідні дані (зріст, заміри, вагу і фото). Про заміри в заявці 3.1 Що стосується замірів: необхідні наступні параметри –обхват грудей, обхват талії, обхват стегон, обхват стегна зверху (ноги). Як правильно зняти виміри можна подивитися тут Прохання надсилати параметри в такому вигляді: зріст 174 вага 61 обхват грудей 88 обхват талії 67 обхват бедер 100 обхват стегна зверху (ноги) 56 обхват живота 80 Про фото в заявці 3.2 Що стосується фото. Необхідно 8 фото: 4 фото на початок Челленджу і 4 фото на кінець Челленджу. Фото повинні бути в повний зріст з відкритим обличчям (в анфас, ззаду і в профіль - всі у повний зріст) Між стоп покладіть аркуш А4, на якому напишіть цифру 2, велику).При цьому ноги будуть на ширині плечей. Приклад фото з інтернету. На фото Ви можете бути в будь-якому одязі. Головний критерій - одяг повинен облягати, але не пережимати тіло, а також щоб було видно особливості вашої фігури (рекомендується робити фото в купальнику або білизні). Одяг на старті і на фінальному фото повинен бути однаковим.
+ фото на вагах, де видно цифру на табло (на ваги під цифрами кладемо листочок, на якому написаний Ваш нік і цифра 2).
Фото надається Ведучому обов'язково! Учасниця має право на конфіденційність і не публікацію фото для загального огляду. Фото зберігається у Ведучого до визначення переможця. Фото можуть бути опубліковані під високим хайдом, виключно за бажанням і схваленням учасниці, в кінці Челленджу, у вигляді фото ДО і ПІСЛЯ. Фото прикріплюємо до листа-заявки у вигляді файлу. Заявку висилаємо на пошту gulevskaya.ya@gmail.com У темі листа вказуємо "Заявка на Фітнес-челлендж" і обов'язково - Ваш нік! Вам повинна прийти відповідь на пошту зі словом "прийнято". Про щотижневі звіти 4. Учасниці повинні раз на тиждень (кожен понеділок, протягом дня, до 20:00) надсилати Ведучому свої свіжі заміри на пошту gulevskaya.ya@gmail.com У темі листа повинен бути вказаний номер звітного тижня і нік. Звіт надсилається в такій формі: - У темі листа вказуємо "Фітнес-челлендж - тиждень № і нік!" - У листі пишемо заміри строго в такому порядку: Вага ОГ ОТ ОС ОН ОЖ Не треба переставляти місцями параметри, вони вказані відповідно до таблиці!
У темі в день звіту пишемо, що зроблено за тиждень за завданнями, харчуванню, вправам, процедурам і порушенням. У фінальному звіті (22 квітня) на пошту чекаю заміри, оновлені фото і 6 посилань на щотижневі звіти у темі Челленджу. Це обов'язкова умова для фіналісток і претенденток на номінації. Номінацією "Я виконала все!" нагороджуються ті дівчата, які виконають і напишуть свої відгуки на усі завдання, що запропоновані Ведучим.
Перший звіт (заміри на пошту) необхідно вислати 18 березня. Вам на пошту повинна прийти відповідь "прийнято!" Учасниця, яка не надіслала звіт вчасно, автоматично вибуває. У разі форс-мажору, повідомити дані можна за допомогою мобільного зв'язку, номер телефону буде вислано на вимогу після прийому заявки на участь. 5. До Челленджу допускаються всі бажаючі користувачі, у яких не менше 20 повідомлень на форумі, та які не перебувають в групі "порушників". 6. Ведучий Челленджу має право відхилити заявку, якщо користувач раніше був ініціатором/учасником конфліктів, що виникали при проведенні проектів і конкурсів на ЗЖФ. Обов'язки Ведучого. 1. Ведучий зобов'язаний зібрати достовірну інформацію про учасниць Челленджу. 2. Ведучий відповідає за конфіденційність і збереження особистої інформації. 3. Ведучий зобов'язаний робити щотижневий звіт по етапах Челленджу (кожен понеділок після 20,00 в темці оновлена таблиця, кожну неділю до 10,00 завдання на новий тиждень). 4. Ведучий так само має право взяти участь у Челленджі. 5. Всю відповідальність за Челлендж несе Ведучий Nochenyka. Всі скарги і питання розглядає Ведучий. 6. Визначення переможця. Призових місць буде три: максимум в кілограмах, максимум в сантиметрах і приз глядацьких симпатій, який визначається внутрішнім голосуванням учасниць, які дійшли до фіналу і виконали всі умови Челленджу (звіти у темі і на пошті). Ведучий так само має право бути номінований на приз глядацьких симпатій. У нагороду переможниці отримують приз від споносора і медальку. Медальку також отримають дівчата, які виконають всі завдання і напишуть про це відгуки.
тато4ка, меню, складене дієтологами, включає в себе скоромну їжу. Звичайно ж, якщо ви дотримуєтеся Посту, ви можете адаптувати меню згідно з православними традиціями. Ставити з цієї причини "незалік" я не буду.
Yuli_ya, в першому повідомленні є фото з інтернету, як приклад. Суть цього листочка між ногами в тому, щоб ніжки стояли строго по ширині плечей, а цифра - гарантія, що фотки свіженькі і зроблені саме для цього Челленджу.
Nochenyka,а меню на неделю будет даваться? Или просто общие рекомендации? Если на неделю, было бы не плохо тобы ты его выкладывала хотя бы в воскресенье утром надо ж время скупиться и сделать заготовки на неделю
_______________________________ Ничто так не помогает созданию будущего, как смелые мечты!
тато4ка, меню, складене дієтологами, включає в себе скоромну їжу. Звичайно ж, якщо ви дотримуєтеся Посту, ви можете адаптувати меню згідно з православними традиціями. Ставити з цієї причини "незалік" я не буду.
спасибо большое за ответ я рада что смогу совместить пост и диету
Iren_Sky, Так і буде:) Викладатиму у неділю до 10 ранку.
guerre, звісно. Все несе рекомендаційний характер, далі вже дивитесь по собі.
-- 10 мар 2019 09:34 --
Тиждень №1!
За традицією почнемо з того, що відповімо у темі на наступні питання: 1. Мета, яку хочемо досягти в Челлендж. 2. Для чого хочемо перетворитися і Мотивація. 3. Що будемо робити (харчування, фізичні вправи, процедури для шкіри). 4. Як (чим) нагородимо себе у фіналі.
Завдання 1. Дієта.
Основні правила на курс дієтотерапії
1. Вода: необходимо в среднем выпивать 1,5-2 л. (30 мл на кг идеальной массы тела) воды в сутки, комнатной температуры. Не рекомендуется пить воду во время приема пищи, выдерживайте минимум 10 минутные интервалы до и после еды. Оптимальное количество за раз – 300 мл. Супы, чай, кофе и другие напитки в необходимое суточное количество жидкости не учитываем. 2. Разрешено употреблять чай, кофе (только заварной) по собственному желанию, без добавления сахара. 3. Не пропускайте приёмы пищи. Кушайте строго по режиму, расписанному у Вас в меню. 4. Исключаются: сахар, фруктоза, все сахарозаменители. Соленая и копченая рыба, селедка, сушеные кальмары, майонез. Сладкие газированные напитки, квас, пиво (в том числе и безалкогольное), соленые сухарики, чипсы, семечки, соки.. Колбасу, ветчину, сосиски и другие магазинные мясные и колбасные продукты 5. Такие фрукты: как банан, хурма, виноград, авокадо, манго; арбуз, дыня – по назначению. 6. Картофель, мёд, орехи, сухофрукты употреблять строго по назначению. 7. Хлеб – серых сортов, зерновой или с отрубями, изготовленный из муки грубого помола. употреблять по назначению. 8. Молочные продукты: сыр маложирный белый - 45% (адыгейский; фета, брынза; моцарелла), сметана – 10-15%, творог - до 9%, кефир - до 2,5%, ряженка - до 4 %, йогурт без добавок до 4,5% - но не 0%. 9. Мясо: все, кроме свинины. Предварительно перед приготовлением необходимо срезать с мяса весь видимый жир и кожу. Готовить на пару, тушить, запекать в духовке, на гриле и в отварном виде. При варке бульонов или мясных супов, первый бульон слить, в котором мясо варилось 15-20 мин. 10. Рыба исключительно нежирных сортов: натотения, телапия, минтай, лещ, треска, хек, хоки, камбала, тунец, судак, форель радужная,щука, бычки, карась, горбуша, пеленгас, карп, окунь. Способ приготовления рыбных блюд: на пару, запекать в духовке, на гриле, в отварном виде (можно уху). 11. Овощи: употребляются в тушеном, запеченном, отварном и свежем виде. Можно добавлять масло, но не более 1 чайной ложки на порцию салата (в сутки не более 2-х ст ложек в т.ч для тушения продуктов), соевый соус, бальзамический или яблочный уксус. Овощи можно запечь в духовке, на гриле, на пару, а затем использовать, например, для приготовления салатов и других блюд, добавляя небольшое количество свежего масла. Также можно поступить и с тушеными овощами. Сначала протушить в воде, а масло добавить в конце приготовления. Это позволит также сохранить полезные свойства масла, которое при длительной термической обработке становится вредным для здоровья. 12. Крупы, только цельнозерновые: овсяная крупа, не хлопья; гречневая; неочищенный рис; булгур; ячневая. Крупы перед варкой лучше замачивать в течение нескольких часов. На их приготовление потребуется меньше времени, что позволит максимально сохранить витамины, особенно В1. Каши варить на воде, с добавлением небольшого количества (½ чайной ложки на порцию) сливочного масла. Макароны только из твердых сортов пшеницы. 13. Соль и специи добавлять по вкусу в умеренных количествах, соли, не более 5г (неполная чайная ложка) в сутки. Не использовать чрезмерно острые специи. 14. Алкогольные напитки : предпочтительней сухие красные и белые вина, не более 2-х бокалов 2-3 раза в неделю. 15. Вся пища в Вашем меню расписана в гр. в уже готовом виде, Порции указаны максимальные, меньше в гр употреблять можно, больше нельзя. Продукты снижаем в количестве пропорционально. 16. Не принимайте «горизонтальное положение» в течение 30 м. после еды!
Режим вживання їжі: - Сніданок - з 6 до 9 ранку (поснідати необхідно не пізніше, ніж через 2 год. після пробудження), сніданок пропускати не можна!; - Другий сніданок - з 9 до 11 години; - Обід - з 12 до 14 години; - Полудень - з 15 до 17 години; - Вечеря - з 17 до 20 години (повечеряти необхідно за 3-4 години до сну).
МЕНЮ
понедельник 11 марта 2019 г. Завтрак - омлет с сыром 140 г. (2 яица), 2-й завтрак- кефир 200 г. Обед - курица тушеная 200 г., салат из квашеной капусты с горошком 160 г. Полдник - кефир 200 Ужин - рыба на гриле/запеченая 200 г., салат из овощей 320 г.
вторник 12 марта 2019 г. Завтрак - омлет с сыром 140 г. (2 яица), 2-й завтрак- кефир 200 г. Обед - курица тушеная 200 г., салат из квашеной капусты с горошком 160 г. Полдник - кефир 200 Ужин - рыба на гриле/запеченая 200 г., салат из овощей 320 г.
среда 13 марта 2019 г. Завтрак: овсянка 250 гр Второй завтрак: яблоки 200г. Обед: борщ 300г., хлеб зерновой 30г., гречка 150г., свекла с черносливом 150г. Полдник: яблоки 200г., орехи 20г. Ужин: икра кабачковая 200г., каша 150г.
четверг 14 марта 2019 г. Завтрак: овсянка 250 гр Второй завтрак: яблоки 200г. Обед: борщ 300г., хлеб зерновой 30г., гречка 150г., свекла с черносливом 150г. Полдник: яблоки 200г., орехи 20г. Ужин: икра кабачковая 200г., каша 100г, мясо 100
пятница 15 марта 2019 г. Завтрак - творог 150 г., 2-й завтрак - фрукт Обед - тушеная говядина 190 г., салат из капусты 140 г. Полдник - сыр 50 гр Ужин - котлеты куриные 150 г., винегрет 200 г.
суббота 16 марта 2019 г. Завтрак - творог 150 г., 2-й завтрак - фрукт Обед - тушеная говядина 190 г., салат из капусты 140 г. Полдник - сыр 50 гр Ужин - котлеты куриные 150 г., винегрет 200 г.
Протипоказання для виконання вправ: - злоякісні новоутворення; - епілепсія; - температура тіла вище 37 °; - кровотечі; - сильні болі; - гострий період будь-якого захворювання; - інтоксикація; - вагітність.
Завдання 3. Звички тижня.
Пішки на свій поверх!
Тому, що:
- ходьба по сходах покращує роботу серця і діафрагми; - ходьба по сходах зміцнює литкові та сідничні м'язи; - ходьба по сходах сприяє схудненню.
Увага! Всі ми тут заради здоров'я! Якщо Ви відчуваєте болі у серці, суглобах нижніх кінцівок, або під час ходьби Вас супроводжує сильна задишка чи запаморочення - переходите на облегшенний варінт, сходами тільки спускаєтесь.
Контрасний душ кожен день!
- завжди починайте з теплої води; - плавно переходьте до максимально терпимої для Вас гарячої води (тривалість для початківців – приблизно 15-30 с, для тих, чий організм уже встиг звикнути, – 1-2 хв); - різко перейдіть на максимально терпиму для Вас холодну воду (тривалість для початківців – приблизно 10-20 секунд, для інших – 30-60 с); - таких «підходів» варто робити 3-5; - закінчуйте холодною водою; - голову бажано не мочити, щоб не застудитися.
Протипоказання. захворювання серцево-судинної системи; будь-які запальні процеси; тромбофлебіт; захворювання сечостатевої системи; критичні дні.
Щаз посыпятся вопросы От меня пока парочка: я не смогу в связи с графиком выполнять ежедневные тренировки, сколько надо выполнять чтобы считалось что я "выполнила всё"? И так же с контрастным душем- я ещё не выздоровела полностью, мне его нельзя принимать, т е. с я изначально все не выполняю?..((
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
Анютанн, Ганночко, всі завдання несуть рекомендаційний характер. Роби ті вправи, які можеш, їж те, що тобі не шкодить (наприклад, знаю, що серед нас є ті, у кого непереносимість лактози), і так далі... Є друга звичка тижня, якщо душ тобі не підходить. Мені головне, щоб ви старались, а не щоб робили все от і до.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2