Предлагаю делиться рецептами пасхи, которыми вы в действительности пользуетесь. Какой фирмы дрожжи, какой фирмы мука и тд. В прошлом году пекла, получились дубовые паски, а я хочу мягкие желтые и сладкие
Сам рецепт: 1. Заварний крем: 2 яйця+ 90 гр цукру взбити. Потім додати гарячі вершки, перемішати швидко і поставити варитись. Постійно перемішувати, поки маса не загустіє. Потім зняти з вогню та дати охолонути.
2. 500 гр сиру з теплим маслом взбити за допомогою міксера.
Окремо перемішати арахіс із карамелю. Шоколад розтопити за допомогою 30 мл гарячих вершків. Тепер до сирної маси додати заварний крем з пункту 1, арахіс з карамелю, а також шоколад. Все перемішати за допомогою силіконової лопатки. Дуже обережно.
3. Взяти спеціальну форму для сирної паски, застелити її марлею (краще скласти її у два шари, намочити її добряче і віджати). Туди викласти всю сиркову масу з пункту 2. Закрити зверху марлею. Та поставити її таким чином щоб вся волога зтікала у якусь посудину. Не забувайте притиснути її зверху чимось важким. Прибрати у холодильник на ніч. 4. Зранку обережно дістати сирну паску з форми. Декорувати за бажанням. Можна зверху полити домашньою солоною карамелю.
Shateno4ka,я бы беженцам из Мариуполя хотела помочь. Насколько я знаю, они на Правом в гостишках есть, если будет возможность, съезжу узнаю. Может кто-то знает контакты волонтеров?
Девочки, ищу проверенный рецепт паски в мультиварке. Делитесь
Сама спросила - сама отвечу. Короче понаходила кучу рецептов. В итоге взяла среднее, плюс мои авторские рецепты... на 1 замес, на 100мл молока. 1. Надо долго печь - у меня 1 час 30 минут, может можно 1 час 20 минут 2. У меня припекает мультиварка, низ горит. Коврик или бумагу тоже надо 3.Режим Подогрев - это много, она у меня аж начала печься. Возможно если есть мультивар или режим йогурт - можно на него ставить, чтобы подходило. А так рецепт похоже любой, только надо приноровится к режуму "выпечка"